22 september 2012

In plaats van een lang verslag even wat foto's hier op blogspot. We zijn weer een ruime maand verder en het "gewone" leven na de zomervakantie is hier allang weer begonnen. Sanne is fanatiek bij het voetbal en heeft eind augustus gewonnen van Tønsberg.
 
 
 
Ook zijn we nog een aantal dagen naar Brunstad geweest, mijn zusje Lianne had daar een huisje gehuurd en zo hadden we ook een plekje daar om te eten of koffie te drinken, ze zijn nog een dagje bij ons in Stathelle geweest en we hebben ontzettend genoten van hun en hun 3 lieve kids...die we toch wel heel erg missen nu ze weer weg zijn !! Florian was dikke vrienden met z'n neefje Martin en ze waren niet weg te slaan van de Ipad waar ze tegen elkaar spelletjes op deden. Jes is alweer zo groot geworden en het was zo leuk om Seline te zien en te knuffelen.
 
 
 
 
Elk jaar is er in Skien, de plaats waar ik werk een spectaculaire vliegshow. Je kunt de vliegtuigen van dichtbij bekijken en er wordt in de lucht heel wat afgestund. Ook een grote reddingshelicopter ging midden tussen het publiek de lucht in. Florian genoot !!
 
 
 
En hieronder een foto van het 1e huiswerk van Florian. Hij geniet op de "grote" school, vind het geweldig dat hij nu bij zijn grote zus op school zit en geniet elke dag van alle leuke dingen die er georganiseerd worden. Ook hier geld dat er nog weinig geleerd wordt en veel gespeeld. Hij heeft al 2 leuke vriendjes en na 3x per weer gaat hij naar de naschoolse opvang. Dit is gewoon in z'n eigen school en ook in z'n eigen klas en bijna de hele klas zit hierop omdat bijna alle moeders hier in Noorwegen ook werken. Op dinsdag mag hij samen met Sanne met de bus naar huis, daar past Sanne 2 uurtjes op tot wij thuis komen....
 
 
Vandaag hebben Sanne en ik "popcakes" gemaakt. Morgen is er een bazar op Grasmyr en daar gaat ze het verkopen samen met een boel andere spulletjes die ze niet meer wil hebben...kleine meisjes worden groot...al haar roze spulletjes van haar kamer verdwijnen zo langzamerhand en maken plek voor een "amerikaanse" kamer. Kussens met de amerikaanse vlag heeft ze ondertussen, nu zijn we nog hard op zoek naar een gafe New York poster en nog meer leuke spullen.
 
 
 
Tot blogs....Gina

Geen opmerkingen: