05 augustus 2012

Vakantie in Frankrijk, Nederland en Denemarken

zwembad op de campingWe hebben genoten van onze vakantie de afgelopen 3 weken !! We hebben een lange rit moeten maken om in Frankrijk te komen, maar het was fantastisch om daar na 12 jaar weer te zijn ! We hadden een mobil home gehuurd om een camping aan het meer van Annecy. De 1e dagen was het lekker warm en konden we zwemmen in het mooie zwembad op de camping, daarna was het 2 dagen iets minder warm zodat we het stadje Annecy konden bezoeken, we hebben gekeken waar de paraglyders van de berg af springen en we hebben gerodeld en daarna was het weer flink warm zodat we de laatste dagen weer konden zwemmen, een perfekte vakantie.


Annecy Na een weekje door naar Nederland waar we bij mijn moeder konden wonen. Ook hier hebben we weer genoten en dit keer vooral van de familie. 2 dagen zwemmen in het buitenzwembad van Twello met mijn zusje Lianne en schoonzusje Marijke. Een avondje bbq bij mijn zus Lianne, een middagje in het park van Arnhem met de hele fam. en daarna eten bij mijn zusje Denise en nog een avondje Chinees eten met de familie van WJ, een dagje Dolfinarium met mijn zusje Johanna en uit eten met mijn moeder en al mijn zusjes. Tussendoor nog stadten in Apeldoorn, tochtje naar Olst en Deventer en inkopen gedaan bij de AH. Ook dit was weer een heerlijk weekje !

 ons vakantiehuisje op de camping


Nederland:
 Chillen in het park met mijn fam. en Denise's schoonfam.


 nichtjes en neefjes "van Asselt"


zusjes van Asselt en kids

Daarna door naar Denemarken, hier hebben we geslapen in een hotel en de volgende dag naar Legoland. De regen kwam met bakken uit de lucht en we hebben gelijk regenponcho's gekocht. Van 10 tot 14 uur heeft het gegoten, maar dat mocht de pret niet drukken, want er waren geen wachtrijen en we konden van atraktie naar atraktie lopen, later klaarde het op en werd het gelijk druk en hadden wij alle leuke atrakties al gedaan. 's Avonds door naar de boot en om 3 uur s' nachts konden we ons bedje inrollen.

DolfinariumWe hebben genoten van onze zomervakantie !! Nu nog een weekendje vakantie vieren in Stathelle en dan mag Florian maandag oefenen op de naschoolse opvang. Vanaf woensdag gaat hij daar echt naar toe en volgende week woensdag begint voor hem en voor Sanne school weer.

tot blogs....

Geen opmerkingen: