11 juli 2011

Vakantie


Ålesund

Niets zo heerlijk als vakantie !!!

Vandaag onze vakantie geboekt. Eigenlijk zijn we meer van "op de bonnefooi", maar we wisten waar we ongeveer naar toe wilden en we zitten midden in het toeristische seizoen en we waren toch bang dat we aankwamen en alles vol zou zitten. Rechts op het kaartje zie je de route die we gaan rijden en bij elke letter hebben we 2 hotelovernachtingen of een hutje geboekt.

Flåmsbanen
We gaan van Stathelle naar Geilo, dan naar Flåm, Ålesund, Molde en dan naar Geiranger en vanaf daar weer richting Stathelle. Het moet daar prachtig zijn en wij zijn erg benieuwd !! In Flåm nemen we de bekende Flåmsban en in Geiranger gaan we een tocht maken met een cruiseschip. Verder gaan we vooral genieten van de mooie natuur en natuurlijk van de 2 steden Ålesund en Molde.

Geiranger
Vandaag heb ik mijn eerste vakantiedag....het zonnetje schijnt, het badje loopt weer vol met water, Sanne heeft haar vriendinnetje Elise op bezoek en wij vermaken ons hier uitstekend. WJ werkt nog deze week en dan begint de vakantie echt. De eeste week gaan we ook nog een paar dagen naar Brunstad, we kunnen een paar nachtjes de caravan van Jenneke en Hermen lenen, dus dat komt wel heel mooi uit. Er is volgende week veel voor kids te doen op Brunstad en daar zal Florian wel van genieten.

Molde
Nu wassen en inpakken voor Sanne en haar over 2 dagen naar het vliegveld brengen...wat zullen we haar missen en wat gaaf voor haar dat ze niet mee hoeft met onze lange autoreis en dat ze lekker kan genieten van familie en haar vriendinnen in Nederland !!


Geen opmerkingen: