25 februari 2010

De wereld stond hier eventjes stil...Mijn zusje Denise en Florian (Gautafall)


Lang geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven !! Dat heeft ook wel zijn reden, we hebben namelijk 4 hectische weken achter de rug, met leuke en minder leuke dingen. Laat ik maar met het slechtere nieuws beginnen. Mijn vader was de laatste tijd wat afgevallen en zag wat grauw en is toen naar de huisarts gegaan, deze heeft hem doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een dieper onderzoek en nadat hij een scan had gekregen, kreeg hij te horen dat hij nierkanker heeft. Dit was natuurlijk ontzettend schrikken voor ons allemaal. ..het heeft er waarschijnlijk ook al lang gezeten, het kan zelfs al 8 jaar oud zijn.
mijn broer en zusjes

Afgelopen dinsdag is hij voor een second opinion in Amsterdag geweest en we krijgen as dinsdag te horen of hij medicijnen kan gebruiken zodat de tumor kleiner kan worden en daarna kan hij een operatie ondergaan of dat hij toch gelijk geopereerd moet gaan worden. Het blijft dus nog erg onzeker. Gelukkig kon ik na een kleine week even voor 4 dagen naar "huis" en dat was heel fijn. We konden samen praten, lachen, huilen en we zijn veel samen geweest als broer en zussen bij mijn ouders, een hele mooie week om op terug te kijken en ik kon met een rustig gevoel weer naar Noorwegen. Dan woon je toch wel heel erg ver weg...maar gelukkig is er altijd een mogelijkheid om snel in NL te zijn !!
Mijn zusje Johanna en ik

Ondertussen is Denise hier een lang weekend geweest, zaterdag zijn we naar Siljan geweest om te skien en te snowboarden en zondag naar Gautefall. Sanne gaat al als een trein van de berg af op haar ski's, zo'n mooi gezicht !! En Florian oefend hard op z'n langlaufski's.
Denise in Norway (Gautefall)


2 weekenden daarna kwamen Johanna, Yannick en Indy een weekend bij ons, ook daar hebben we ontzettend van genoten !! Yannick voelt ook wel iets voor emigreren naar Noorwegen, hij genoot van de sneeuw, maar Johanna ziet zichzelf liever op een zonnig eiland zitten...dat gaat dus niet door....

Yannick en Sanne na een crash met de slee

Het was dus wel heel erg fijn om mijn zussen de afgelopen weken even bij me te hebben nu in deze moeilijke periode, we hebben er veel over kunnen praten en dat helpt !!

Ondertussen is het wintervakantie en blijft het sneeuwen....zondag een dagje weer naar Siljan om de ski's weer uit te proberen, daar blijven we van genieten hier in Noorwegen....

4 opmerkingen:

Karien zei

Dat is ook wat, Gina! Wij hoorden het zondag op Pagedal. Ik wil je ontzettend veel sterkte toewensen en vergeet niet dat degene die dit op jullie weg heeft gebracht, ook de kracht geeft die je nodig hebt!

Sabia zei

Wat naar van je vader. Wat een schrik voor jullie allemaal. Fijn dat je het wel delen kon, dat scheelt iig een beetje in je schrik, verdriet, etc. Veel sterkte en liefs van mij toegewenst.

Emmy

Gerlinda & Okke Bloem zei

Hallo,

Wat een naar nieuws. Je woont dan idd wel ver weg. Maar gelukkig ben je met het vliegtuig ook snel weer in Nederland.
Veel sterkte de komende tijd en probeer ondertussen nog even te genieten van de sneeuw.

Gr. Gerlinda

Ans zei

Gina, dat is zeker even schrikken en ik kan me heel goed voorstellen dat je dan even naar "huis" wilt. Ik wil jou, je gezin en je verdere familie heel veel sterkte wensen de komende tijd.
Ans