20 augustus 2009

Zomervakantie 2009

Hier ons verslag van de zomervakantie 2009, we hebben 3 heerlijke weken achter de rug.

Ik vloog 3 weken geleden samen met Florian voor 5 dagen naar Nederland, uiteindelijk waren het maar 3 dagen, want we kwamen zondagavond aan en vlogen donderochtend terug. Het was super om Sanne eindelijk weer te zien en al mijn familie. Zondagavond hebben we Chinees gegeten bij mijn ouders samen met mijn zussen en aanhang.


Maandagavond ben ik uit eten geweest mijn mijn 3 zussen, dinsdagavond uit eten geweest met Ferry en Marijke en woensdagavond kwamen mijn schoonouders eten en hadden we de verjaardag van Yannick 's avonds. Overdag ben ik een dag naar Johanna en Lianne geweest en 1 dag naar de Julianatoren samen met Lianne, GJ en de kids en Nathalie, het vriendinnetje van Sanne en mijn vader. Een overvol programma dus, maar wel super genieten !!!

Hieronder de link voor 2 fotoalbums van de dagen in Nederland.

http://picasaweb.google.nl/GinaOlthuis/Zomer2009Nederland?feat=directlink


n met mijn ouders, zij zijn voor 2 weken bij ons geweest en vandaag heb ik ze weer terug gebracht naar Torp. Het afscheid viel mij zwaar dit keer, we zijn zo lang samen geweest en we hebben zulke leuke dagen gehad samen !!


We hebben mooie tochten hier in de buurt gemaakt, naar Langesund, Brevik, Valle en het Ivarstrand. We hebben geshopt, koffie gedronken en mijn ouders hebben nog een aantal dagen een huisje gehuurd op Brunstad, waar wij ook veel zijn geweest. We hebben ontzettend genoten van hun bezoek bij ons en we zijn blij dat opa en oma op deze manier toch een goede band krijgen met Sanne en Florian. Hieronder 2 linken naar alle mooie foto's van de afgelopen 2 weken hier in Noorwegen. We missen ze al weer....maar gelukkig komen ze in oktober weer voor een lang weekend bij ons !!
1 opmerking:

Karien zei

Je hebt wel genoten van de zomer! Heerlijk zo, eigenlijk toch nog dichtbij alle familie... En nu op naar de Noorse winter!