06 mei 2008

Voorjaar, visite, barbeque en nog veel meer....
Zoals jullie op de foto´s hierboven kunnen zien hebben we weer genoten de afgelopen weken. Arjan had zijn broer Gert-Jan en zijn vrouw Carolien en kids Floortje en Nanna op bezoek afgelopen weekend. Ze waren in februari ook al bij Arjan op bezoek geweest en toen zijn Sanne en Floortje echt dikke vriendinnen geworden. De afgelopen maanden hebben ze regelmatig gewebcamd met elkaar. Dus Sanne vond het geweldig dat Floortje weer naar Noorwegen kwam. We hebben onze eerste barbeque weer gehad, want we hadden heerlijk voorjaarsweer het afgelopen weekend. De meiden hebben veel met elkaar gespeeld en Floortje heeft een nachtje bij ons gelogeerd. Ook mocht ze maandagochtend mee met Sanne en een paar uur in de klas van Sanne zitten. Zondag hadden we een feest op Grenland, de dames mochten paardrijden en elkaar van een hoge balk af duwen. Florian heeft genoten van het springkussen en het ballenbad. Helaas voor Sanne moest Floortje maandagmiddag weer met het vliegtuig richting Nederland.Ook de trampoline is een groot succes, Florian en Sanne slijten er heel wat uurtjes. Florian vind het vooral leuk met een voetbal....en Sanne probeert al echte salto´s te maken. De afgelopen 2 weken hadden we hier helaas geen vakantie, wel hadden Sanne en WJ vrij met Hemelvaart en de vrijdag erna.Jullie zien op de foto´s de Noorse vlag wapperen. Deze hebben we cadeau gekregen van Arjan en Elin omdat we hier nu een half jaar wonen......we houden het nog wel heel wat jaartjes vol hier in Noorwegen......

2 opmerkingen:

Tine zei

Hallo Familie Olthuis,
Heb weer even jullie blog bijgelezen. Het ziet er weer heerlijk zonnig uit. Die schoenen staan Sanne hartstikke goed hoor. En wat een fijne trampoline is dat geworden. Zo kun je goed de zomer tegemoet.
En nu maar hopen dat Floortje regelmatig komt springen, Sanne!

Groeten
Tine

Gerlinda & Okke zei

Hallo,

Leuk om weer eens jullie blog te lezen. Zo te zien hebben jullie net zo veel plezier in Noorwegen als wij. Toch wel even wat anders dan Deventer.
Hadden jullie ook zulk mooi weer de afgelopen dagen. Heerlijk he. Bij ons begint alles nu opeens heel groen te worden. Elke dag weer een feest om te zien hoe de tuin aan het worden is.

Maar nu even nog een vraagje. Hoe maak je die mooie collage van foto's. Die 9 bijelkaar? Ik heb het ook geprobeerd maar het is met niet gelukt.

Nou veel plezier daar in het zuiden en al vast een goed 17 mei.

Gerlinda