02 september 2007

Nog 4 weekjes....

We zijn nu echt aan het aftellen.....nog 4 weekjes.
Wat ons betreft mag de tijd vliegen.
Elke dag worden er weer dozen ingepakt, het begint er een beetje op te lijken.
Voor Sanne hebben we een boek gekocht; op reis naar Anderland.
Het is een lees/werkboek om haar voor te bereiden op de emigratie en als we alles ingevuld hebben is het een heel erg leuk boek om te bewaren voor later. Ze kan hierin omschrijven wat haar leuk lijkt aan het nieuw land en wat minder leuk is. Wie ze erg zal gaan missen, ze moet een wegenkaartje maken hoe ze nu naar school gaat, ze kan adressen invullen van mensen uit haar omgeving, foto's van haar huis en opa en oma inplakken enz. enz. Het is echt een heel leuk boek om zo samen met haar te vullen. Zo hoor je soms ook wat er in haar koppie omgaat....ook belangrijk natuurlijk.

We hebben bericht gekregen dat Florian nog 2 operaties krijgt voordat we gaan emigreren. A.s. donderdag wordt hij geopereerd aan zijn neusamandelen en een weekje later wordt hij aan zijn ogen geopereerd, hij heeft een lui oog en zijn oogspieren zijn te lang.
Wel heel heftig dat hij dat nu zo dicht op elkaar krijgt, maar we zijn toch blij dat het nu nog in Nederland kan. Mocht hij in Noorwegen nog steeds last hebben, dan kunnen ze nog buisjes in zijn oren plaatsen....misschien slaapt hij hierdoor beter ;s nachts, want hij spookt nog elke nacht gemiddeld een keer of 6.

Geen opmerkingen: