28 augustus 2007

School

Nog 5 weekjes, hoewel er nog heeeel veel moet gebeuren, zijn we nu ook echt aan het aftellen. We hebben er zoveel zin in !! Afgelopen week is er ook weer veel gebeurd.

Omdat Willem-Jan gelijk een vast contract heeft moeten we kiezen of we de auto in willen voeren, wat erg veel geld kost of dat we de auto verkopen en in Noorwegen een "nieuwe"kopen. Voor het laatste hebben we dus gekozen en hij is verkocht...vrijdag komt de nieuwe eigenaar hem ophalen en tot aan onze emigratie mogen we de auto van een collega van mij (Gina) lenen..heel handig !!
Peter Havekes is nu in Oslo aan het kijken naar een andere auto voor ons.

Vandaag gebeld met de school van Sanne in Noorwegen. Ze mag 15 oktober beginnen in klas 2. Ze komt op de Heistadskole, dezelfde school waar Jos Floor ook op gezeten heeft toen zijn ouders nog in Noorwegen woonden...wat is de wereld soms klein. Sanne blijft nog lekker 2 weekjes bij mij thuis in Noorwegen. De eerste week om te wennen en de 2e week hebben de noren herfstvakantie. Vanaf ons huis is het een minuutje of 8 lopen/fietsten, wel goed te doen, hoe dat gaat met een pak sneeuw zien we dan wel weer....

Ik (Gina) heb de afgelopen week een afscheidsdiner gehad met mijn 4 collega's van MailStreet. Evelien, mijn collega waar ik 10 jaar mee heb samengewerkt is nu op vakantie en we zien elkaar nog 1 maandagochtend om de overdracht van het werk te doen, vandaar dat we nu al een etentje hadden...erg gezellig en ik zal jullie missen !!!

Ondertussen wordt er elke keer een doos ingepakt, spullen weggegooid en opgeruimd.... het huis begint al een beetje kaler te worden....

Geen opmerkingen: