17 juli 2007

We hebben een huis !!!

Yes !! We hebben een huurhuis gevonden in Noorwegen
Via een vriendin van mij hebben we een prachtig huis gevonden in het plaatsje Brevik.
Willem-Jan werkt in Kragero, maar we hebben veel vrienden wonen in de omgeving van Brevik, Heistad en Stadhelle.... In de omgeving van Kragero was het niet zo makkelijk om een huurhuis te vinden en toen kwamen we deze tegen......het is echt een plaatje !!! We kunnen het huren vanaf eind september. Het huis is gemeubileerd, maar we mogen onze eigen spullen erin zetten en dan kunnen we de overige meubels opslaan. Het huis ligt aan de Eidangerfjord met een prachtig uitzicht....3 slaapkamers en alles van binnen is van hout. Vanaf de grote weg is het een prive weggetje naar beneden naar het water, ongeveer 700 meter. Eerst kom je bij het huis van de eigenaar en 200 meter verder ligt *ons* huis.

Vandaag hebben we ook ons D-nummer aangevraagd, dus eigenlijk hebben we alles wat we van te voren kunnen regelen, nu geregeld in onze vakantie. Het weer is niet echt geweldig, maar we genieten toch van onze vakantie hier in Noorwegen. Het is nu ook wel een speciale vakantie, omdat we weten dat we over 2 maanden hier weer terug komen om hier echt te gaan wonen. We zullen nog een hoop te regelen hebben als we weer in Nederland zijn.....maar dat zal ook allemaal wel lukken.

We genieten hier nog 6 dagen van het mooie land en van alle leuke activiteiten die hier op ons vakantie adres georganiseerd worden...morgen en overmorgen zijn er speciale kinderdagen....dus kan Sanne ook nog even genieten van haar vakantie, want ze heeft heel wat uurtjes in de auto moeten zitten en mee moeten sjouwen met ons van huis naar huis en van bank naar een ander kantoor enz....

groeten van ons uit Noorwegen......


1 opmerking:

Johan zei

Hoi Willem Jan en Gina,
Wat leuk zo'n vakantie waarbij het ene na het andere succes heeft. Mooi typisch Noors huis en plek die jullie hebben gevonden.
Succes verder met de organisatie en groeten van Johan en Ivonne