23 februari 2011

Vakantie in Vrådal (deel 1)

WJ bij onze hut
Daar hebben we lang naar uitgekeken...vakantie in Vrådal, de laatste keer toen we allemaal vrij hadden met kerst waren we ziek de hele vakantie, dus we hadden wel zin in een gezellige vakantie deze keer. Zondagavond kwamen Adriaan en Janine aan met de boot en maandagochtend zijn we vertrokken naar het wintersportplaatsje Vrådal, hier 2 uurtjes rijden vandaan.
WJ leert Florian skien
We hebben 2 huisjes naast elkaar met prachtig uitzicht over een meer die nu bevroren is. We hebben de spullen uitgepakt en zijn gelijk naar de skipiste gegaan, daar heb je ook een soort lopende band de berg op,
zodat de kids daar ook met sleetjes vanaf konden.Sanne en Cassy probeerden daar gelijk de ski's uit en Cassy had al snel door hoe dat werkte.

De volgende dag zijn we weer die kant op gegaan, de kleintjes weer op de sleetjes en langlaufen en WJ en ik om ste beurt met Sanne met de grote lift de berg op. Sanne kan ondertussen goed skien en dat is wel heel gaaf, ondertussen oefent de ander met Florian van de kleine heuvel en hij begint nu ook bochtjes te maken en hij leert remmen. Ze kregen er geen genoeg van en om half 5 moesten ze weer met ons mee. De kids genieten van het spelen met elkaar !!!

's Avonds had Adriaan lekkere spaggeti voor ons gemaakt en zijn de kids weer naar buiten gegaan om te sleeen. Vandaag hebben we een "thuisdagje". Hier voor het huis sleeen en misschien nog even buiten grillen en wandelen in de sneeuw en wafels bakken. We genieten hier volop van onze vakantie, van de sneeuw, van het mooie uitzicht, van het leuke huisje, van het skien en sleeen en vooral van de tijd die WJ en ik samen hebben met Sanne en Florian......Blij dat we in dit mooie land wonen !!!!!
Sanne en haar nichtje Cassy
Ons uitzicht vanuit onze hut

Geen opmerkingen: