09 september 2010

Mijn vader.

Mijn vader en ik  (nov.2009)

Afgelopen nacht is mijn allerliefste vader in zijn slaap overleden. Het gaat goed met mijn moeder, broer en zusjes. De laatste 2 weken waren erg zwaar voor iedereen en we wensten ook voor hem dat hij snel en rustig in mocht slapen en dat is vannacht gebeurd. Het is wel heel erg heftig om nu niet gelijk naar mijn moeder toe te kunnen en haar een dikke omhelzing te geven, maar zo is het nu eenmaal als je ervoor kiest om te emigreren, hoewel we natuurlijk geen rekening hebben gehouden met het feit dat 1 van mijn ouders zo jong zo ziek zou worden. Gelukkig gaat het goed met haar en wordt ze omringt door liefde, zorg en aandacht van haar andere kinderen.

We zullen hem ongelooflijk gaan missen, hij was altijd zo'n geweldige vader, zo'n lieve opa. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik uit zo'n warm en gezellig nest kom. Hij is een groot voorbeeld voor mij om een goede ouder te zijn, jezelf weg te cijferen en alles over te hebben voor de ander. Ik ben blij dat ik zo'n lieve en goede vader mocht hebben en ik heb stapels goede  herinneringen aan hem en die zullen hopelijk het gemis verzachten.

Morgenochtend nemen we de boot van Larvik naar Denemarken en we rijden dan door naar Nederland.
Bedankt voor alle lieve berichtjes via deze weblog, facebook, dat heeft mij de afgelopen weken wel heel erg goed gedaan !!

Gina

12 opmerkingen:

Huize Steen. zei

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Anoniem zei

Wat een mooi stukje heb je geschreven Gina. Goede reis en we zien je gauw!Groeten van Joop en Maritzka

Sabia zei

Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.

Gerlinda & Okke Bloem zei

Gecondoleerd en sterkte de komende tijd.

Ans zei

Gecondoleerd en voor jullie allemaal heel veel sterkte met het grote verlies van vader en opa.
Ans

Ans zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
frieda peters zei

hallo gina, bij deze heel veel sterkte gewenst met alles na het overlijden van je vader. ook voor jullie verdere familie, ik hoop je volgende week te begroeten, samen met mijn moeder en verdere familie van je moeders kant, vr gr frieda peters-bos

frieda peters zei

hallo gina, bij deze heel veel sterkte gewenst met alles na het overlijden van je vader. ook voor jullie verdere familie, ik hoop je volgende week te begroeten, samen met mijn moeder en verdere familie van je moeders kant, vr gr frieda peters-bos

Anoniem zei

Beste Gina en verdere familie,

Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader en opa.
Wij willen jullie heel veel sterkte, kracht en troost toewensen.

Fam. Bovekerk uit Zwolle
(Dennis is een klasgenootje van Sanne geweest in Deventer)

Heleen zei

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)vader en opa!We wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd!

Groeten van Edwin en Heleen

Emmy zei

Hallo Gina en familie,

Gecondoleerd en veel sterkte!

Emmy

Stefanie zei

Hallo Gina en familie,

Al een tijdje lees ik jullie blog, zonder nog een berichtje achtergelaten te hebben. Natuurlijk heb ik dus ook de strijd met de gezondheid van jullie vader gevolgd en heb met verdriet deze blog gelezen.

Ik wil jullie de aankomende tijd heel veel sterkte wensen met dit verlies. Herinner de mooie tijden die jullie hebben gehad, die zullen jullie helpen door deze moeilijke tijd heen te komen.

liefs,
Stefanie van der Velde